FOTO  Majku 'razapeli' zbog ove fotografije, a ona sada objasnila što se zapravo dogodilo

majka, čekaonica
Fotografija je nastala prije godinu dana, no ona je tek sada odlučila progovoriti što se dogodilo.

Molly je, naime, snimljena u zračnoj luci u Coloradu kada joj je odgođen let, a na fotografiji ona sjedi na stolici i tipka po svome mobitelu dok djevojčica leži na podu čekaonice u zračnoj luci.

Iako prema fotografiji ova majka izgleda kao najgora na svijetu, ona je sada objasnila što se toga dana dogodilo.

- Anastasia je satima bila u nosiljci ili sam je ja držala. Ruke su me boljele, a ona se trebala protegnuti. Osim toga, morala sam javiti što se događa obitelji koja se pitala gdje smo toliko dugo - objasnila je mlada majka koja uz Anastasiju ima još dvije starije djevojčice.

Fotografiju je na Facebooku objavio jedan od putnika iz zračne luke, a ona se velikom brzinom tada proširila internetom.

- Uplašila sam se za svoj posao jer sam baš počela raditi na odjelu za porode i mislila sam da ću dobiti otkaz ako moji nadređeni vide ovu fotografiju. Srećom, to se nikada nije dogodilo - priča ova medicinska sestra koju su povrijedili komentari i poruke koje je dobila nakon objavljivanja fotografije, no danas se više na njih ne obazire.

- Znam da sam najbolja mama na svijetu mojim djevojčicama, pazim na njih i odgajam ih najbolje što znam - zaključuje ona.

Vecernji list