UZNEMIRENA MAJKA IZ MOSTARA "Mene i moju bebu su sa Staklene banke gađali kamenjem, moglo je završiti tragično"

kamen zrinjevac mama mostar

Jedna mostarska mama (podaci poznati redakciji) koja je jučer parkom Zrinjevac šetala sa bebom u kolicima javila se redakciji portala Hercegovina.info sa uznemirujućom pričom.

Ova mlada majka kaže kako je prilikom šetnje u poslijepodnevnim satima, oko 17 htjela sjesti na klupu da nahrani dijete, da bi je nepoznati počinitelji sa krova Staklene banke počeli gađati kamenjem. Jedan kamen pogodio je kolica u kojima je bila beba.

"Šetala sam se parkom Zrinjevac, stranom bližoj zgradi 'Staklene banke' i htjela da sjednem na klupu da nahranim dijete. Prvi put je nešto udarilo u kolica i najprije sam pomislila sam da je grančica. Drugi put je udarilo jače i vidim da je u pitanju veliki kamen. Pogledala sam prema staklenoj banci, na čijem su krovu bila četiri nepoznata mladića.

Mama iz mostara, gađanje kamenjem, park zrinjevac

Odmah sam pozvala policiju, te je došao jedan policajac i počinitelji su krenuli da silaze, međutim kad su vidjeli policajca krenuli su nazad prema gore. Vidjela sam da su mlađeg uzrasta otprilike između nekih 10 do 14 godina, pa apeliram na roditelje da obrate pažnju gdje im djeca zalaze i što rade".

kamen zrinjevac mama mostar

Ogorčena je i radom policije. Kaže kako je jedan policajac došao sam i bez pojačanja nije mogao puno toga napraviti.

"Policija je poslala jednog momka samog kojem nije dolazilo pojačanje. Da je kamen pao nekih 10 cm iznad usmrtio bi mi dijete", tvrdi ona.

"Zgrožena sam, još sebi došla nisam od šoka da su mi mogli usmrtiti dijete neki balavci a policija ne radi svoj posao. Po meni je trebalo da ih dođe nekoliko, da uđu unutra i uhvate ih", govori šokirana majka iz Mostara.

Kontaktirali smo i MUP HNŽ iz kojega tvrde kako ovaj događaj uopće nije evidentiran, te nisu u mogućnosti informirati nas o tome jesu li počinitelji identificirani. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.