Lijepa Kristina ismijavala dužinu Nikolinog penisa: Ti mali nemaš čime da mi prijetiš!

...a je privoli na seks i da je privede iza šatora, kazao je za beogradski Kurir izvor blizak produkcijskom timu ovog popularnog TV showa.

- Nikola je na Kristinu bacio oko još na samom početku, ali je čekao pogodnu priliku da bi pokušao ostvariti svoje seksualne želje. Pred povratak u civilizaciju otvoreno joj je ponudio seks, ali Kristina ga je ismijala, i to toliko glasno da ju je čulo još nekoliko natjecatelja, kazao je spomenuti izvor, a sugovornik lista otkrio je i kako je išao dijalog Šoća i Bekvalac, zbog kojeg se on kasnije postidio.

- Priznaj da bi se seksala sa mnom! Ali... Glupo ti je da priznaš, zar ne? - navaljivao je, smješkajući se, Nikola.

Kristina ga je ljutito pogledala, zastala na tren i onda mu odbrusila:

- Vidi, mali, smiješno je to čime ti raspolažeš! I mislim da je suvišna bilo kakva dalja rasprava o toj temi - uzviknula je bijesno sestra Nataše Bekvalac. Poručila je da, s obzirom na navodnu skromnu obdarenost, Nikola nema čime da joj prijeti.

Šoć se nakon toga zbunio, nervozno se osvrnuo oko sebe, i kad je shvatio da su Kristinu čuli i ostali, povukao se u stranu. Ali, nakratko. Kada su svi pomislili da mu nakon ove prozivke neće ponovo pasti na pamet da je startuje, on je ipak nastavio s pokušajima... No, neuspješno.