Iva Alilović objasnila zašto je burno reagirala: 'Nisam to dopustila'

Iva Alilović, Mirko Alilović, Iva Alilović, Iva Alilović, Iva Alilović, Iva Alilović, blagdan svi sveti, Svi sveti
...nakon što je prenesen njezin status s Facebooka u kojem je izrazila svoje nezadovoljstvo nakon vandalizma, meta kojeg je bila kuća njezine majke na Rabu. Podsjetimo, nakon poraza Hrvatske od Francuske u rukometnoj utakmici, huligani su svoje nezadovoljstvo iskazali na kući razbivši prozore. Iako je Iva na svom privatnom profilu napisala status u kojem je molila prijatelje s Raba za pomoć, mnogi su na pik uzeli što je ona na komentar zabrinute prijateljice napisala, da "proklinje dan kada je Mirko zaigrao za reprezentaciju", što su joj brojni zamjerili.

- Rekla sam to u afektu i ljutnji! Ja sam Mirku pomogla donijeti odluku da se pridruži reprezentaciji nakon što je dobio poziv od Line. Rekla sam mu da će mu biti super jer će igrati u Hrvatskoj i da će mu biti jednog dana žao ako ne prihvati tu ponudu. Nisam mislila da ću doživjeti ovakvo što - rekla nam je Iva.

Iva i Mirko upoznali su se prije nekoliko godina, a vjenčali su se u ljeto 2011. godine u Hercegovini. Ubrzo su postali roditelji dvoje prekrasnih sinova Mate i Ivana koji su upotpunili njihovu obiteljsku idilu. Mirkova ponosna supruga velika mu je podrška i već ga godinama bodri s tribina, a kada ne može uživo, onda sa sinovima prati utakmice u toplini obiteljskog doma.

- Iako Mirko često putuje, ipak mogu reći da živimo mirnim, obiteljskim životom, a kada smo na okupu, sve naše slobodno vrijeme podređeno je našoj djeci - nedavno je za Story rekla magistra ekonomije.

Lijepoj Ivi najviše smeta što je uz brak s Mirkom dobili status javne osobe, iako to nikada nije htjela postati, a priznaje da se ne nosi dobro s medijskom eksponiranošću na koju inače nije navikla.

- Budimo iskreni, u medijima sam već gotovo dva tjedna i mojoj obitelji se priređuju razne neugodnosti i štete. Dogodila mi se velika šteta jer su pojedini mediji prenijeli informacije s mog zaključanog Facebook profila a da prethodno nisu tražili moje dopuštenje. Ja im to nisam odobrila. Zaista nije u redu da se imovina moja majke, kuća koju je ona sagradila s puno ljubavi, uništava zbog jedne utakmice. Svi koji me sada osuđuju isto bi reagirali da su to osobno doživjeli. Lako je osuđivati drugoga - otvoreno je kazala Iva.

Iz PU primorsko-goranske rekli su da policija pristupa nakon dojave koju su zaprimili o oštećenju obiteljske kuće u mjestu Palit na Rabu i da traže počinitelje.

- Nisam javna osoba i ne želim to biti. Nitko nije dopustio da se iznose moji privatni stavovi koje sam izrekla u afektu te fotografije s mog privatnog Facebook profila. Smatram da je takvo što zakonski nedopustivo i ozbiljno razmišljam o tužbi pojedinih medija - rekla nam je za kraj Iva.

vecernji list