POTRESNA ISPOVIJEST SUPRUGE MIRKA ALILOVIĆA "Na današnji dan započela je borba za moj život, ponovo sam učila hodati, sjećati se..."

Iva Alilović,ispovijest
Ilustracija/Instagram

Supruga proslavljenog hrvatskog rukometnog vratara, na svom profilu danas je objavila ispovijest o nesreći koja joj se dogodila na današnji dan krejem 90-ih. Opisala je kako joj liječnici nisu davali velike izgleda za život te kako je ponovno morala učiti hodati i sjećati se. No, uz pomoć Boga i jednog liječnika potpuno se oporavila.

"Na današnji dan 5.8.1999 negdje iza ponoći na ovom zavoju započela je borba za moj život. Teška ozljeda glave. Mjesec dana kome. Hrabra majka koja s krunicom sjedi uz krevet svoga jedinoga djeteta u nadi da će se ono probuditi, u nadi da će ono osjetiti majčinu ljubav, dodir, čuti njen glas i dati neki znak života, unatoč liječnicima koji su joj iskreno rekli kako je vrlo mala, skoro nikakva šansa za život. Ali mamina silna ljubav, mamina molitva na kraju je ipak pobijedila uz pomoć dragoga Boga i fenomenalnog liječnika, doktora Alana Šustića, doktora koji je jedini vjerovao da ja to mogu preživjeti i veliko mu hvala za sve što je učinio za mene! Nakon 25 dana pomakla sam ruku sto je značilo da ću preživjeti! Roditelji su bili presretni", piše Iva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Oporavak je bio težak i bolan. Morala sam ponovo naučiti hodati, naučiti sjećati se, paziti se da ne dobijem epilepsiju, zbog amnezije ničega se nisam sjećala od prije... bilo je dosta toga i trajalo je sve to neko duže vrijeme...A prijatelji? Oni su odlepršali iako ne svi, al tako to obično bude...Voljela sam te neke ljude, ali oni nisu očito dovoljno voljeli mene...i tako, jedna standardna tužna životna priča koja kod većine, kada se dogodi, bude slična. Nekih trenutaka još uvijek se sjetim sa suzama u očima. Nekim ljudima sam oprostila, a nekima mislim da neću nikada! Zato pamet u glavu s kime ćete sjesti u auto! A mene kada su pitala moja dječica da zašto sam ja još tu, ja sam im rekla, Zato što je dragi Bog želio da ja vas rodim i da budem vaša mama", zaklučila je.

Iva Alilović danas je najveća je podrška suprugu Mirku s kojim je u braku od 2011. godine, a zajedno imaju trojicu sinova.