Suprugu Mirka Alilovića smatraju najljepšom ženom rukomataša, a za Badnjak je bila posebno sređena

Mirko i Iva Alilović
Robert Gašpert/Story

Blagdanskom špicom prošetao je naš rukometaš Mirko Alilović u društvu supruge Ive. Ona je odjenula trendi pidžama odijelo od baršunastog materijala i nosila je bijele tenisice modne kuće CELINE.

Outfit je začinila zlatnim nakitom, a u odabiru kaputa pepita uzorka uskladila se sa suprugom koji je odjenuo crne hlače, narančastu Kenzo majicu te sako pepita uzorka. I on je također nosio bijele tenisice, prenosi magazin Story.

Mirko i Iva Alilović

Inače, Alilovići su u braku od 2011. godine i imaju tri sina - Ivana, Matu i Antu kojeg su dobili krajem 2018. godine. Trenutačno žive u Mađarskoj gdje on brani za rukometni klub Pik Szeged.

Posljednjih godina Iva, koju smatraju najljepšom ženom rukometaša, rijetko se pojavljuje u javnosti te izbjegava svjetla reflektora. Jednom prilikom je i sama izjavila kako se ne želi medijski eksponirati.

'Ovo je sramota što se meni radi... Toliko sam tužna, i ljuta, a i zdravstveno sam loše nakon svega. Ne želim iskakati iz paštete, želim miran, obiteljski život. Neka pišu o uspjehu rukometaša, ja nisam javna osoba', rekla je početkom 2018. za Dnevnik.hr nakon incidenta na Rabu.

Podsjetimo, Iva se tada na Facebooku požalila kako je netko nakon utakmice s Francuskom kamenjem porazbijao prozore i oštetio krov kuće njezine majke na Rabu.