Donna Ares teško bolesna

donna ares, karcinom, bolest, donna ares, hitna pomoć, nastavak liječenja, Sarajevo
Kako njen suprug Džavid Ljubovci nije mogao potvrditi o kojoj se bolesti radi, špekulira se da je riječ o karcinomu te da se pjevačica priprema za kemoterapije.

Pažnja doktora

- Donna se psihički osjeća mnogo bolje nego fizički. U svakom slučaju, sve dobro podnosi, jer ima veliku pažnju doktora, obitelji, prijatelja, kao i fanova koji joj svakodnevno pružaju podršku, konstantno je zovu i pišu joj na Facebook. Ona sve zaista dobro podnosi, ali sada mora ojačati organizam, to je najvažnije, da bi nastavila dalje s terapijama - kazao nam je jučer Ljubovci.

Kada ojača organizam, naglašava Ljubovci, Donna planira daljnje liječenje nastaviti u Sarajevu. Iako potresen bolešću svoje supruge, Džavid dodaje da vjeruje kako će se Donna, zahvaljujući svome pozitivnom duhu i pomoći doktora, vrlo brzo oporaviti.

- Mnogi su nas pitali zašto se nismo obratili doktorima van naše zemlje, ali smatramo da to nije potrebno, jer imamo stručnjake i u BiH. Njena bolest je utjecala na sve nas, ali borimo se dalje. O sebi uopće ne razmišljam, samo se nadam da će moja supruga biti dobro - bio je iskren Ljubovci.

Pravi zmaj

Poznata Bišćanka se oglasila putem Facebooka te doktorima, brojnim fanovima i prijateljima zahvalila za ogromnu podršku.

- Teške su to vijesti, ali želim naglasiti da nisam ona što bi pala na koljena. Sad mi treba mir i tišina, brz oporavak i napadam ga kao pravi zmaj. Jesam zmaj ili nisam, ali mene čuva moja raja. Ogromno hvala osoblju bolnice "Irfan Ljubijankić" na fenomenalnoj njezi, brizi i srcu koje nam daju. Također, svim doktorima i sestrama duboki naklon, poštovanje i veliko hvala, a svim bolesnicima želim da što prije izađu iz tih soba i da što prije svi stanemo na svoje noge, a onda ćemo napraviti veliki koncert da se svi zasluženo zabavimo, volim vas sve - poručila je Ares na Facebooku.

U svibnju smršavila deset kilograma

Nakon brojnih gostovanja koje je u svibnju imala u Švicarskoj Donna Ares je smršavila deset kilograma. No, sve se to pripisivalo stresu i brzom načinu života. Brojni fanovi na Facebooku komentirali su njene fotografije, pitavši je šta joj se desilo pa je izgubila toliko kilograma za kratko vrijeme.