KATE MIDDLETON OBJAVILA VIDEO 'Dijagnoza je šokirala čitavu obitelj'

Kate Middleton
EPA

Princeza od Walesa večeras je objavila da joj je u 42. godini dijagnosticiran rak i da je pod "preventivnom" kemoterapijom.

Kate Middleton javnosti se obratila emotivnom video porukom u kojoj je otkrila da je dijagnoza "šokirala čitavu obitelj" i da su ona i William "činili sve što mogu da obrade i riješe ovo privatno za dobrobit obitelji". "Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro", dodala je u videu snimljenom u obiteljskom vrtu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim; u umu, tijelu i duhu. Imati Williama uz mene također je veliki izvor utjehe i sigurnosti. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to puno znači", nastavila je Kate u emotivnom videu, prenosi Index.

Catherinein rak otkriven je tek nakon što je u siječnju podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u londonskoj klinici. Kensingtonska palača priopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te su zamolili javnost da o tome ne nagađaju.

Od raka se trenutno liječi i kralj Charles.

Posljednji put u javnosti viđena 25. prosinca

Princeza od Walesa zadnji je put viđena u javnosti 25. prosinca, a Kensingtonska palača je 17. siječnja objavila priopćenje u kojem je javnost doznala da je Kate otišla na "planiranu abdominalnu operaciju" u londonskoj klinici. 

Njezin nagli nestanak iz javnosti, kao i tajnovitost vezana uz njezino zdravstveno stanje uznemirilo je mnoge, a na društvenim mrežama počele su se širiti razne teorije zavjera o razlozima njezinog nestanka. Javnost je uzburkala i fotografija nje s djecom objavljena povodom Majčinog dana. Nakon raznih teorija, Kate se i tad oglasila te otkrila da je "sama editirala fotografiju".