Nastavlja se humanitarna akcija 'Za osmijeh malog Lucijana'

Na inicijativu Udruge Ringo pokrenuta je humanitarna akcija i utemeljena Zaklada "Za osmijeh", a Lucijano će biti prvi korisnik ove zaklade.

"Prvi korak je učinjen, ljudi su čuli za Zakladu, sada je na pojedincima i institucijama da nam se priključe i da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija", kazala je Raič.

Inače, Mali Lucijano Matošin ima devet mjeseci, a već je suočen sa svojom najtežom bitkom. Lucijanu je, odmah po rođenju, dijagnosticirano teško oštećenje mozga i još nekoliko teških oboljenja, između ostalog i septooptička displazija Q0.4-4, uslijed koje mu je u potpunosti ugrožen vid.

Operacija na KBC-u Rebro, u koju bi bili uključeni liječnici iz inozemstva, stoji 80.000 KM. Lucijanovi roditelji, kojima je on četvrto dijete, taj novac nemaju, pa su zamolili sve dobre ljude da im pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.

Otvoreni su humanitarni brojevi telefona : HT- 092 890 862 , BH TELECOM- 090 291 062 na koje se pozivom doniraju 2 konvertibilne marke za malog Lucijana, dok se novčani prilozi mogu uplatiti na žiro račun Zaklade "Za osmjeh" na broj 3381302212044073 kod UniCredit bank.

(Fena)