NAJTRAŽENIJA KRIMINALKA Mirnesi iz Busovače policija u Njemačkoj ne uspijeva ući u trag unatoč brojnim dojavama, susjedi kažu da je bila povučena

Mirnesa S.
Instagram

Njemački Bild ponovo se raspisao o Mirnesi S. iz Busovače koja je navodno ukrala milijun eura u Stuttgartu.

Kako su mediji ranije pisali, ova 42-godišnjakinja je 14. listopada ove godine ukrala više od milijun eura iz tvrtke za prijevoz novca u Stuttgartu u kojoj je bila zaposlena. Od tada joj nema ni traga ni glasa, prenosi Jutarnji.

Kako je priopćila policija, žena je iz prostorija tvrtke 14. listopada, oko 15:10 sati ukrala više od milijun eura. Imala je pristup novcu kao zaposlenica tvrtke. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom priopćenju nisu pojasnili na koji način je zaposlenica iz tvrtke iznijela toliki novac.

Sada je Bild otkrio da se njen stan nalazio na trećem katu u neupadljivoj stambenoj zgradi u Cannstattu. Zanimljivo, stan je samo 250 metara udaljen od glavnog ulaza u Državni ured kriminalističke policije. Danas je njen stan prazan, a policija je promijenila bravu.

Na vratima njenog stana visi rukom ispisana poruka glavne inspektorice: ‘Cilindar vaše brave je zamenjen! Pravi ključevi su kod policije.‘

Bild također saznaje da se Mirnesa u ovaj stan uselila u ljeto 2021. godine, a njena susjeda je novinarima kazala da joj se predstavila kao direktorica podružnice tvrtke i da radi od podneva do večeri.

Policija je kazala kako su dobili brojne dojave o Mirnesi.

‘Dobili smo zaista dosta dojava. Veliki broj baš tijekom Božića. Ali, očigledno je riječ o starim saznanjima i informacijama jer je ona i dalje na slobodi. Nismo joj uspjeli ući u trag‘, rekli su iz policije.

Prodavačica u obližnjoj pekari je za dotičnu ženu rekla da je ‘živjela vrlo povučeno‘. ''Samo sam je ponekad viđala kako šeta sa svojim zgodnim partnerom i psom'', dodala je.

Njemački mediji su, tragajući za dokazima, shvatili da njeni prijatelji na društvenim mrežama slave Mirnesin poduhvat i ismijavaju policiju.

‘Ona je najtraženiji kriminalac u Njemačkoj. A njeni prijatelji slave zlu plavušu Mirnesu S.‘, piše Bild.