VIDEO  Sada samo pratimo Bešlićev press

Mostarski gradonačelnik, tim slijedom i zapovjednik Stožera civilne zaštite Grada Mostara, Ljubo Bešlić večeras je održao izvanrednu konferenciju za tisak na kojoj je govorio o stanju s epidemijom u Mostaru, dezinfekciji ulica te gradnji bez dozvola koja se unatoč epidemiji nastavila.

Ovo je samo jedna u nizu online tiskovnih konferencija od 17. ožujka do danas, kada se u Mostaru pojavio prvooboljeli od koronavirusa, a s ciljem umirivanja građanstva koje je pritisnuto zabranama zbijeno u svoje domove.

Tako česta obraćanja gradonačelnika ne čude s obzirom na sveopću situaciju u gradu, kao i činjenicu da tako redovito čini i njegov kolega Bandić. Nakon konferencije za tisak gradonačelnik je iscrpno odgovarao na pitanja koja su mediji ranije poslali, a novinare je, između ostalog, zanimalo: Kako to da se za koronavirusa nastavlja sumnjiva izgradnja, pa se šire hoteli koji su ionako preveliki, kako psi mogu u Zrinjevac da prošetaju, kako mali Mostarci trpe izoliranost, koliko Mostaraca je trebalo pomoć, jer nisu u mogućnosti obaviti osnovne stvari zbog zabrana.

Objasnio je i što znači zapovijed koju je zapovjedio nakon županije da se osoba mora odmaknuti sama od sebe metar i pol, kao i smiju li supružnici zajedno u grad, il ne daj Bože ljubavnici.
_____
Napomena: Tekst nažalost nema veze sa stvarnošću.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.