ONE MAN SHOW Herceg kao i obično o svemu, osim o bitnom

Nevenko Herceg
Ilustracija hercegovina.info

Županijski premijer Nevenko Herceg od izjave da neće koronavirus podno Ivana jer je dolje vruće, tj. toplije nije se oglašavao o epidemiji. Danas je zato nadoknadio sva nepojavljivanja na tiskovnim konferencijama oko koronavirusa u Mostaru.

I dok se krizno komuniciranje u svijetu, pa evo i u susjednim državama svodi na osnovno i najbitnije, naš premijer je pripremio cijeli govor i krenuo od Kulina bana. Prvo se zahvaljivao, svakome i nije ispustio koga se god sjetio.

Potom je tri puta napomenuo da u HNŽ-u imamo 12 domova zdravlja i tri bolnice, valjda za svaku bolnicu po jednom. Na koncu je govorio o poljoprivredi, i još koječemu nebitnom.

U srž problematike, sigurno ne slučajno, nije prodro. Tako je i nakon današnjeg dana ostalo nejasno tko je nulti pacijent u jednom od dva klastera u Mostaru, što je u svom očitovanju oko toga napisala bolnica, zašto u domovima zdravlja imamo svega nekoliko testova na koronavirus, zašto u Konjicu tri dana nisu obavljana testiranja, zašto u jeku epidemije uplaćujemo novce Zagrebu, koji iza sebe ima podršku EU, a ne kupimo sebi još testova, rukavica, maski.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.