Zašto sam se učlanio u fejzbuk grupu FUCK OFF CROATIA

Možeš li zamisliti da predsjednik Republike Irske nakon toga pije čaj s čovjekom kojeg su Englezi nametnuli Ircima? I da iz Londona pozove Sjeverne Irce da se okanu irčevanja nego da gledaju prema Londonu. BI li taj predsjednik Republike Irske dočekao zoru? Možeš li zamisliti da predsjednik Republike Irske u svoja dva mandata ne posjeti Sjevernu Irsku?

Možes li potom zamisliti da u susretu Engleska-Francuska, Irci iz sjeverne Irske navijaju za Englesku kao da se ništa nije dogodilo?

Mozes li zamisliti da u Irskoj, u Dublinu tada javnost sa čuđenjem se pita zašto pobogu braća ulsterski Irci ne navijaju za Englesku?

Možes li zamisliti da Irska i cijeli Dublin, bez obzira što se to dogodilo Ircima u Ulsteru, navijaju za Englesku?

Da približimo stvar.


Možes li zamisliti kako stranci u Republici Srpskoj upadaju tenkovima u Srpsku banku ,potom im Bošnjaci izaberu predsjednika , određuju im kuda će im ići trasa autocese, a da službena Srbija na to ne reagira?



Možeš li zamisliti da predsjednik Republike Srbije nakon toga pije čaj s čovjekom kojeg su Bošnjaci nametnuli Srbima? I da iz Sarajeva pozove Srbe u RS-u da se okanu srbovanja nego da gledaju prema Sarajevu. BI li taj predsjednik Srbije dočekao zoru? Možeš li zamisliti da predsjednik Republike Srbije u svoja dva mandata ne posjeti Republiku Srpsku?

Možeš li zamisliti da u susretu Bosna-Portugal , nakon toga Srbi iz RS-a navijaju za Bosnu?

Možeš li zamisliti da u Srbiji tada javnost sa čuđenjem se pita zašto pobogu braća Srbi iz BIH ne navijaju za Bosnu?

Možes li zamisliti da Srbija u tom trenutku navija za Bosnu?

Naravno da ne možeš.



Ili da budem posve konkretan. Možeš li zamisliti da Jošku Jorasu hrvatski policajac opali čvoku a da službena Ljubljana ne reagira?

Međutim sasvim je normalno da Hrvatima u BiH netko tenkom uđe u hrvatsku banku, da mu drugi narod izabere predsjednika, da mu drugi narod odredi kuda će mu ići trasa autoceste, a da službena Hrvatska na to ne reagira. To je valjda ta detuđmanizacija o kojoj priča Zagreb.

Sasvim je onda i normalno da predsjednik Republike Hrvatske nakon toga pije čaj s čovjekom kojeg su Bošnjaci nametnuli Hrvatima. I da iz Sarajeva pozove Hrvate u BiH da se okanu hrvatovanja nego da gledaju prema Sarajevu. I taj predsjednik Hrvatske ne samo da će dočekati zoru nego će u Hrvatskoj biti i slavljen. I onda je posve normalno da predsjednik Republike Hrvatske u svoja dva mandata ne posjeti hrvatske kantone u BIH.

Sasvim je normalno u BIH da onda Hrvati ne navijaju za BIH. Ali je također posve normalno i to da u toj i takvoj sjebanoj RH javnost se potom čudi zašto pobogu braća Hrvati u BIH ne navvijaju za Bosnu i ne vole Bosnu? Čak te smatraju čudakom ako kažeš da ne voliš "Bosnu". To je sada in (Bosna, Gana, Etiopija, Azerbejdžan i ostali)

I sasvim je normalno da javnost u RH po Rivi i trgu Bana Jelačića navija za tu i takvu Bosnu - reprezentaciju Bošnjaka.

Ne bi me začudilo da Hrvata u BIH potpuno nestane a da to u RH nitko i ne primjeti.

Zato sam se učlanio u grupu FUCK OFF CROATIA na Fejzbuku.

Hrvatska je jedina zemlja u svijetu i u povijesti čovječanstva koju boli neka stvar što tamo negdje njen narod netko zlostavlja.

Nikada ni u jednom trenutku povijesti neka nacija nije prešutjela torturu nad vlastitim narodom u drugoj državi osim Hrvatske.

SHAME TO BE CROAT!

piše: Nikola Zirdum l poskok.info