Severinin broš 317.625

Severina
Na upit novinara brzo smo doznali da je to cifra tj. broj nezaposlenih u Hrvatskoj a da je broš, inače nezaobilazan premijerkin modni detalj, zapravo poruka premijerki Kosor na stanje nezaposlenosti u lijepoj našoj.

Neki malo zločestiji pomislili su da je to trenutna „kilometraža“ naše Sevke,ali su odahnuli (poneki i uzdahnuli) na rješenje misterije. Dok naša Sevke sve češće pjevucka klasične narodnjake podgrijane na el.gitari pop-rocka kako bi se bolje prodavali nama Hrvatima željnim i tog melosa,očito je da Sevke sve češće bocka našu premijerku.

Sukob je počeo još prošle godine kada je Sevke poručila na jednom koncertu premijerki da promijeni zakon o oplodnji ako za to „ima muda“.

Premijerka Kosor na tu prvu provokaciju u intervjuu TV Nova to nije željela komentirati jer kako je izjavila nebi se spuštala na nivo osobe koja je to izjavila.

Naša Sevke tako i dalje luta od „djevojke sa sela“ kad je voljela miris prirode pa do djevojke koja „voli miris kamiona“ te je očito da se izgubila i sa posljednjim ciframa na reveru,a nama prodaje (ako baš voli rječnik o mudima)  "muda pod bubrege" sa svojim narodnjacima.

Mi bi joj poručili da odradi prepjev nekad vrlo popularne pjesme „ta tvoja barka mala što jedva u nju stanem, a ja sam je brodom zvala…“ od Ljupke Dimitrovske.

A svi smo vidjeli kako Sevke „ljuljala“ barku a sad „ljuljka“ i kroz politiku na svoj način. Imala bi što naučiti naše političare, to je očito.

Darko Dominiković/posavski-obzor.info