IZBJEGAO ZATVOR Njemačka policija kaznila Hrvata sa 7.000 eura

Beč, policija, stranci, Hrvati, austrija, provala, tirol, austrija, tuđa žena, pijanstvo, nož, Hrvati, austrija, Koruška, Hrvati, prometna nesreća, austrija, Hrvati, pucnjava, djeca, zračna puška, migranti, Njemačka, mrtva tinejdžerka, Hrvati, Njemačka, policija, Salzburg, Hrvati, banda, Državljani Srbije, Beč, austrija, oružje, austrija, smrt, Bosna i Hercegovina, Hrvat, aerodrom, Njemačka, frankfurt, novčana kazna, zatvor, krađe, obitelj iz Mostara, deportacija, deportirani iz Njemačke

Pripadnici njemačke Savezne policije, stacionirani na frankfurtskom aerodromu, ovih dana imaju izrazito više posla s obzirom na veliki broj putnika uoči Uskrsa.

Kako prenose njemački mediji, u 13 sati izdali su čak 20 naloga za uhićenje, što je vjerojatno i rekordan broj, prenose Nezavisne novine.

Među onima koji nisu imali sreće našao se i 53-godišnji Hrvat za kojeg se tijekom rutinske kontrole ispostavilo da duguje čak 6.831,50 eura kazne i troškova postupka nakon što je 2020. i 2021. osuđen za vožnju bez vozačke dozvole. Štoviše, za njim su prethodno bila izdana dva naloga za uhićenje.

Kako prenose mediji, umjesto globe mogao je izabrati i zamjensku kaznu od četiri mjeseca zatvora. Međutim, uspio je ovom prilikom izbjeći zatvor tako što je na licu mjesta platio cijeli iznos.