Započeli 2. "Ramski dani kulture"

Rama, Rama, dani kulture, Rama, trovanje
... g. Biljana Glibo, koja je između ostalog kazala da je „cilj ove kulturne manifestacije uključiti što veći broj ljudi iz Rame, koji su sposobni, mogu i žele, da zajedničkim radom i naporom doprinesemo uzdizanju kulture u našem kraju.

Smatram da je svaki pojedinac pozvan da odgaja kao i to da svaki pojedinac ima pravo na odgoj. Pa namjerava započeti od sebe po tom pitanju, te se nada da će biti takav pedagog koji će svojom stručnosti i voljom što bolje znati prenijeti znanje".

Djela klasične glazbe izveli su polaznici niže glazbene škole od prvog do šestog razreda. U drugom dijelu Večeri, kroz pjevanje duhovnih pjesama, publici su se predstavili: Vlado Kudić, Klapa Diva, Mirjana Šakota, Ivana i Ivana Kolakušić, Ana Papak i Adrijana Ripić, Ivana Nikolić i Marijana Ivić, Biljana i Milan Glibo. Uz slušanje klasičnih djela i duhovnih pjesama, posjetitelji su mogli pogledati i izložbu fotografija Stipe Bošnjaka. Na kraju prve večeri, organizatori ove manifestacije, svim sudionicima su uručili zahvalnice na za sudjelovanje.

Večerašnje izvedbe svih sudionika, ali i posjećenost prve večeri, pokazali su da Rami nedostaje kulturnih događanja, posebice ovakvoga tipa. Sutra, također s početkom u 20:00, modnom revijom kreatorice Ružice Beljo, nastupom HKUD-a „Rama" i klape „Diva", nastavit će se Ramski dani kulture. Poziv svima vama da posjetite ovu manifestaciju i na taj način podržite sve one koji su uključeni u njeno organiziranje.

rama-prozor.info