VIDEO  DAME I GOSPODO - LUCIJA ŠARČEVIĆ Rasplakala žiri koji ju je proglasio boginjom glazbe i savršenstvom

Lucija Šarčević
Dnevnik.hr

Lucija Šarčević, 17-godišnjakinja iz Rame u Bosni i Hercegovini, oduševila je žiri Supertalenta u prvoj epizodi nove sezone talent showa.

Mlada glazbenica je svojom izvedbom balade Žute dunje uspjela i rasplakati Maju Šuput.

"Jedan od najljepših nastupa otkad sam u žiriju", rekao joj je Janko Popović Volarić, a Martina Tomčić je nije mogla prestati hvaliti. "Dođeš, predstaviš se kao djevojčica, a onda dođeš druga ti gdje postaneš boginja glazbe. Tvoju glazbu i tvoje viđenje glazbe ne bih komentirala, toliko ga doživljavam velikim. Ostani iskrena, autentična i vjerna sebi", poručila joj je Martina, a piše Index.

Sadržaj se učitava...

"Ja sam se malo i rasplakala, malo sam se i raznježila. Ti si pravo malo savršenstvo, genijalna si bila", rekla joj je kratko Maja. Tinejdžerica je nakon emotivnog nastupa dobila zeleno svjetlo od svih članova žirija i tako zaslužila prolazak dalje, a od publike je dobila gromoglasan pljesak.

Lucija je u predstavljanju otkrila da se odmalena bavi glazbom. Svira klavir, gitaru i ukulele, a pjeva i u crkvenom zboru. 

"Nemam neku želju da postanem velika glazbena zvijezda", skromno je naglasila.

"Dakle, čekam objavu vezano za izvedbu ove djevojke, čekam da napišem božanstveno", "Božanstveno talentirana", "Naježila sam se kod prvog tona, cura je genijalna", samo su neki od komentara na Facebooku.

Mnogi tvrde da je Lucijina izvedba zaslužila zlatni gumb.

"Za ovo je trebao biti zlatni gumb", "Definitivno zaslužuje zlatni gumb", "Zašto nije dobila zlatni gumb?", pišu.