FOTO  Posušje: Posuški gimnazijalci ponovno izvode predstavu Tko si ti?

Posušje, predstava
Tri tjedna nakon premijere zbog velikog zanimanja publike koja nije ni mogla ući u kinodvoranu, predstavu će izvesti drugi put posuškoj publici, te naglašavaju kako je u Posušju više neće izvoditi, pa i zato pozivaju sve one koji nisu mogli ući prvi put da dođu sada, kao i one kojima se predstava svidjela da je još jednom pogledaju, a uskoro kreću s pripremom nove predstave.

Nastojali smo „produžiti život" legendarnim likovima našeg proslavljenog autora Milana Begovića iz drame „Bez trećega", Gigi Barićevoj i njezinom suprugu Marku, pridruživši im i neke posve nove likove, kazali su o predstavi njezini akteri, a to su: Marija Bešlić u ulozi Gige Barić, Dario Mihalj u ulozi Marka Barića, Vinko Čutura u ulozi dr. Freda Mužinića, Andrea Kukić u ulozi Lorene Antičević, David Bakula u ulozi Zlatka Antičevića, Jelena Jukić u ulozi inspektorice Ane Plavčić, Josip Čutura u ulozi odvjetnika Grgura Juratovića, Jana Čamber u ulozi služavke Magde, Ivana Penava kao narator, stoji u pozivu posuških gimnazijalaca na ovu predstavu koju su režirale profesorice ove gimnazije Jasminka Petric i Marija Vučić, a tekst su napisali Jozo Kolobarić i prof. Jasminka Petric.

Na gostovanje s ovom predstavom pozvani su u Livno, Tomislavgrad, Neum, Grude i Zagreb.

Gimnazijalci, svi redom, ističu kako nije bilo teško ostajati nakon nastave i pripremati predstavu, to im je, kažu bilo zadovoljstvo, a zadovoljne su i profeosorice koje su radile s njima. Posebno nakon što je prvu izvedbu vidjelo tristotinjak ljudi u prepunoj kinodvorani. Ulaz na predstavu je 2 KM.