POSUŠKE IGRE BEZ GRANICA Preko 700 natjecatelja sudjelovalo na 13. izdanju igara

Posušje,posuško lito,igre bez granica
Radio Posušje

Ovog vikenda na Trgu hrvatskih branitelja održana je dvodnevna zabavno-sportska manifestacija „Posuške igre bez granica“, koje su se održale po 13.put. 

I ovoga puta je veliki broj natjecatelja i publike, kako domaćih Posušana, tako i gostiju Hercegovine, Hrvatske i dijaspore donio sa sobom veselu atmosferu koja je pratila sve održane discipline, njih 14, piše portal Radio Posušja.

Mnoštvo mladih i starijih prošlo je i ove godine kroz dvodnevni,  jedan od najposjećenijih događaja kulturno-zabavne i športske manifestacije Posuško lito. Sve je prošlo u najboljem redu i organizatori, općina Posušje su više nego zadovoljni. Ivanka Arapović iz službe za opću upravu i društvene djelatnosti općine Posušje, koja od samih početaka koordinira ovim događajem,  kazala je za naš radio kako je ovog puta nešto više od 740 natjecatelja sudjelovalo na ovom događaju.

„Trg hrvatskih branitelja ovoga vikenda bio je najveselija lokacija u gradu, ja bih ovo nazvala Family day – dan, odnosno dani za obitelj. Organizacija ovog događaja je uistinu zahtjevna, ali kada vidimo ogromno zadovoljstvo kako dječice tako i roditelja, ali i svih posjetitelja, onda znamo da je se sve isplatilo. Sve je prošlo u najboljem redu, uz puno zabave i smijeha ali i odličnu posjećenost, pa mogu slobodno reći da na neki način nemamo pravo stati s ovim događajem, nego se u godinama koje su pred nama još više truditi, kako bi u konačnici održali tradiciju i donijeli još mnogo osmijeha i sretnih trenutaka. Apeliram i ovoga puta već za iduću godinu, da se natjecatelji prijave u danima prije samog događaja, kako bi se izbjegle bespotrebne gužve na dane održavanja Igara.“, izjavila je za Radio Posušje Arapović Galić.

Posuške igre bez granica uspjele su održati svježinu i atraktivnost kroz 13 godina postojanja, a nesumnjivo je da  je ovo najveseliji događaj Posuškog lita, koji je još davno preskočio granice naše države, stoga se nadamo da će se ova vesela priča nastaviti u istom tempu i u godinama koje su pred nama!