FOTO  Enis Bešlagić do suza nasmijao publiku u Mostaru, a Lani Pudar uručio i poklon

Enis Bešlagić u Mostaru
Hercegovina.info

Enis Bešlagić nastupio je pred rasprodanom dvoranom Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača gdje je ispričao životnu priču koja je do suza nasmijala publiku u Mostaru.

Bilo je i dirljivih trenutaka, kada je nastajao muk u dvorani. Ali je ipak više bilo smijeha, te je na kraju publika izašla prepuna utisaka.

Predstava pod nazivom 'Da sam ja neko' je samo jedan put i jedan odabir onoga što je Bešlagić danas. "Ono što me vodi i da podijelim svoju priču sa svima vama koji gledate srcem. Na svoj način pričam vam pričam ono što ne vidite iza medijske scene… Ovo je jedno lijepo druženje uz mnogo raznih i iskrenih emocija, koje ćemo podijeliti zajedno", rekao je Bešlagić.

Na ovaj način je najavio svoje drugo gostovanje koje će biti već 28.3. na istom mjestu (Kosača) s početkom točno u 20 sati, te se publika moli da dođe na vrijeme, bez kašnjenja.

Ekipa portala Hercegovina.info ekskluzivno je imala pristup kako bi se zabilježile fotografije. Treba spomenuti i kako je pred kraj nastupa, Bešlagić pozvao Lanu Pudar na pozornicu te joj uručio simboličan poklon 'Enisov najsmijeh'.

Enis Bešlagić u Mostaru

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.