SLIJETANJE S KOLNIKA U prometnoj nesreći kod Posušja poginula 32-godišnjakinja

Auto nesreća šajba
Hercegovina.info/Ilustracija

Tijekom protekle noći kod Posušja se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je od poljedica ozljeda zadobivenih u nesreći, jedna osoba preminula u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar.

Prema informacijama iz MUP-a županije Zapadnohercegovačke (ŽZH), u 3:35 sati prijavljena je prometna nesreća koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17.5, na lokalitetu Lipovica - Gradac.

Kako je za Hercegovina.info potvrdila glavna tužiteljca Tužiteljstva ŽZH, u vozilu Golf su se nalazili E.G. (1992.) sa Ilidže, i M.P. (1981.) iz Užica.

"Došlo je do slijetanja vozila s kolnika u mjestu Lipovica, te su E.G. i M.P. vozilima hitne pomoći prebačeni u SKB Mostar na ukazivanje liječničke pomoći. Od posljedica zadobivenih ozljeda, tijekom jutra je preminula E.G., dok je M.P. za sada stabilnog zdravstvenog stanja", kazala je tužiteljica za Hercegovina.info.

O ovoj prometnoj nesreći obaviještena je dežurna tužiteljica, koja je ovlastila službenike Policijske uprave Posušje koji su uradili očevid. Automobil je izuzet u krug PU Posušje gdje će narednih dana biti urađena neophodna vještačenja.

Po naredbi dežurne tužiteljice tijekom sutrašnjeg dana bit će obavljena i obdukcija tijela smrtno stradale osobe.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.