Ljubuški: Kroz Cerno vozio brzinom od 172 km/h

01.12.2011

U srijedu 30. studenog u 19:46 h, radarom ProVida postavljenim u službeno vozilo „presretač“, snimljeno je motorno vozilo marke Audi, BH registarskih oznaka, u trenutku dok se kretalo brzinom od 172 km/h...

...regionalnom cestom R424, kroz ne naseljeno mjesto Cerno, općina Ljubuški, na dijelu ceste na kome je brzina ograničena na 50 km/h.

Nakon kraće potjere policijski službenici Postrojbe za sigurnost cestovnog prometa MUP-a zaustavili su navedeno vozilo, izvršenim legitimiranjem utvrđeno je da je istim upravljao BH državljanin I. G. (38) s prebivalištem u mjestu Donja Blatnica, općina Čitluk i protiv istog ćemo podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka na Općinskom u Ljubuškom.

S obzirom da je riječ o ne naseljenom za navedeni prekršaj zapriječena je novčana kazna u iznosu od 100-300 KM, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom odgovarajuće kategorije u trajanju od 1-4 mjeseca i 2 kaznena boda.

NAPOMENA: Zbog obveze zaštite osobnih podataka građana fotografiju smo obradili tako da registarske oznake ne budu prepoznatljive.

Izvor:mupzzh.com


loading...