POZIV VINARIMA Kroz vinsku cestu Hercegovine sudjelujte u razvoju turizma

Ljubuški i odmori u BiH
Hercegovina.info

Projekat razvoja održivog turizma u BiH Agencije za međunarodni razvoj SAD (USAID) i Vanjskotrgovinska komora (VTK) BiH pozivaju sve zainteresirane osobe iz sektora vinarstva da popune upitnik, kako bi se došlo do osnova razvoja 'Vinske ceste Hercegovine', te utvrdili interesi sudionika ankete u aktivnostima koje se budu provodile.

"Komora i Projekat USAID-a ujedinili su svoje snage kako bi u narednom razdoblju zajednički provodili aktivnosti vezane za razvojni plan 'Vinska cesta Hercegovine' i unapređenje tržišne pozicije subjekata u sektoru turizma, vina, poljoprivrede i prehrambenih proizvoda", priopćeno je iz VTK.

U priopćenju je navedeno da kreiranjem turističkih tura, organiziranjem događaja i uvezivanjem sa ostalim sudionicima u turizmu, Hercegovina može postati jedna od najuzbudljivijih destinacija i brend kojeg odlikuje kvalitet, autohtonost i raznolikost, kanalizirana kroz 'Vinsku cestu Hercegovine'.

"Njen cilj je povećati broj gostiju i posjeta vinarijama", ističu iz Vanjskotrgovinske komore. Anketa se nalazi na web strani Vanjskotrgovinske komore, a rok za njeno popunjavanje je 20. kolovoz.