Skrivajući ljubavnika slomila mu kralježnicu

Skrivajući ljubavnika slomila mu kralježnicu
Možda bi sve prošlo kao jedna obična vijest da nesretna žena u panici nije pokušala prikriti kako je umro pa ga je prvo držala satima u kući, zatim ga pokušala obući, baciti tijelo u Vrbas..., a sve kako bi prikrila što se uistinu dogodilo. Pritom mu je nanijela i ozljede koje, na sreću, nije mogao osjetiti...

Priča je počela u selu Novoselije kod Banje Luke gdje je 68-godišnji umirovljenik F. G. bio u strastvenom odnosu sa svojom 75-godišnjom susjedom S. D. Kako bi učinak bio bolji, uzeo je Viagru, tablete za potenciju, a upravo su te tablete bile okidač za srčani udar.

- Svi smo bili iznenađeni kada smo vidjeli policiju i mrtvozorničko vozilo u dvorištu susjede, a još kada su nam rekli da je u njezinu dvorištu pronađeno tijelo susjeda. Bog neka mu duši oprosti, ali nije mogao ljepše skončati - ispričao je prijatelj pokojnika. Ipak, događaji poslije smrti i nisu bili tako lijepi. Žena je odvukla tijelo svog ljubavnika do zida koji njezino dvorište odvaja od Vrbasa i prijavila da ga je pronašla mrtvog. To je pokrenulo opsežnu policijsku istragu, a ona je ispričala da je susjed vjerojatno došao pecati ribu i da je na taj način umro. Priča je istražiteljima od početka bila sumnjiva jer su na glavi nesretnog čovjeka uočene ozljede. Zatražena je obdukcija kojom je utvrđeno da je imao i prijelom vratne kralježnice. S. D. je zatim privedena pa se ispostavilo da je pomjerala tijelo i da je s njim vodila ljubav u trenu kada je preminuo.

- Uhvatila ju je panika i ništa nije željela prijaviti policiji. Više od 24 sata tijelo je držala u kući i u nedjelju navečer ga je obukla i odvukla do zida u dvorištu, tvrdi izvor iz policije. Mještani ženu smatraju za svoje godine iznimno atraktivnom, stoga ih ne čudi što je njihov sad već pokojni susjed bacio oko na nju. Ona živi na relaciji Švedska - B. Luka, a nakon svega sklonila se kod sestre u Visoko da bi se smirila.

vecernji.ba