Moj ljubavnik ostavio je ženu, ali ne želi obitelji reći za mene

ljubavnik, žena, ljubavne veze, ljubavne avanture, zaljubljenost

Zabrinuta dama svoje je ljubavne probleme iznijela kolumnistici magazina The Sun, Deidre.

"Oženjen je i rekao je da mu u braku nije baš najbolje, odnosno da imaju probleme. Imaju dvije kćeri - jedna ima sedam, a druga pet godina. Ponovno smo se vidjeli i bilo je odlično. Pričali smo i smijali se, a onda mi je ispričao kako mu veza propada. Na kraju me poljubio, nismo mogli odoljeti jedno drugome", piše djevojka.

Viđali su se nekoliko mjeseci, a on je obećao da će prekinuti s njom iako to nije bilo lako.
"Ima obiteljski posao, a njegovi roditelji vrlo su strogi i veliki su vjernici pa ne gledaju blagonaklono na razvod. Tajio me od obitelji, ali su otkrili moje poruke na njegovom kompjuteru. Otac mu je rekao da će mu dati otkaz ako se nastavi viđati sa mnom, jer su se bojali da će im njegova žena zabraniti da viđaju unuke."

Nakon toga odlučio je odseliti iz zajedničkog doma.

"Sada unajmljuje kuću blizu one u kojoj je živio s obitelji kako bi često mogao viđati svoje kćeri. Njegovi roditelji ne znaju da se odselio i njegova žena ne zna za mene. Nikada nisam upoznala njegovu djecu i zbog toga mi je vrlo teško."
Ona želi s njim započeti život, a nikada ono što on obeća nikada ne izvrši.
"Ne mogu prestati razmišljati o tome da nikada neću doživjeti ono što čekam jer njega kontroliraju roditelj i žena. Boji se da će izgubiti posao i djecu. Volim ga, bi li trebala čekati? Ili da završim s tim?"

Deidre odgovara: seksualna privlačnost je vrlo nezgodna stvar i vjerujem da ne možete zamisliti život bez svog ljubavnika. Ali čini mi se da se on nikada neće do kraja vezati za vas pa čak i sada kad se odselio iz svog doma. Zbog strogog odgoja pod velikim je pritiskom svojoj djeci pokazati da je takav kakvim su ga odgojili. Dodajte na to prijetnje da će ostati bez posla i da će njegova žena saznati za sve i oteti mu djecu... Teško mu je nositi se s time. Vi ste njegovo zabranjeno voće. Zaslužujete puno bolje od toga. Nemojte da vas dovede do toga ga vam slomi srce. Bolje vam je biti kratko tužni sada i odustati do njega, nego da vas uvuče dublje u sve. Koncentrirajte se na to da si malo poboljšate društveni život. Tako ćete pronaći nekoga tko vas je vrijedan, tko s vama želi neku budućnost. Treba vam netko to će vas pokazati svima, a ne držati u tajnosti."

vecernji.ba