'Moj mlađi ljubavnik stalno traži novac, pitam se iskorištava li me'

zavođenje, žena, muškarac žena, zavođenje, zavođenje, način, zavodnici, ljubavnici, seks, muškarci, zavodnici, žene, zavođenje, žene, zavođenje, seks, igra, zavođenje, poduzetnik, ljubavnik, način, seks, poruke, napaljena, znakovi, zavođenje, seks prakticiranje, ovisnost, ispovjest, ljubav, hit, internet, zavodnica, ljubav, Privlačnost i ljubav, čvrsta ljubav, ljubavnik, Novac
Britanka je upoznala mlađeg muškarca na putovanju i imali su avanturu, a stalno je traži novac. Nije sigurna želi li samo njezinu financijsku pomoć ili imaju i nešto više. Za savjet je pitala terapeutkinju Deidre s portala The Sun. Ona ima 51 godinu i rastavljena je, a on ima samo 20 i dobro izgleda.
 
Razgovarali su u kafiću i rekao joj je da se zaljubio. Povjerovala mu je, ali sada više nije sigurna u odluku. "Imam sina koji je stariji od njega, ali činio mi se iskren. Stalno se čujemo. Šaljem mu novac kako bih mu pomogla, ali u zadnje vrijeme me traži sve više novca i počinjem se pitati iskorištava li me."
 
Deidre joj je odgovorila: "Najbolje je da mu prestanete slati novac. Turisti su magnet mladim muškarcima kao što je on, ali sigurno nije zaljubljen u vas. Ako želite pronaći pravog i iskrenog muškarca koji će vas voljeti, proširite krug prijatelja jer najbolje veze nekada nastaju iz prijateljstva."

vecernji.ba