SAPUNICA Izmislila otmicu da bi s ljubavnikom dočekala Novu godinu

Otmica
Twenty20/Hercegovina.info

Elizabeta S. (52) iz Malče, koja se sumnjiči za lažno prijavljivanje otmice i silovanja, navodno je cijelu priču izmislila jer se prethodno posvađala sa suprugom, koji nije imao novaca da je vodi na doček pravoslavne Nove godine!

Malčanka je prijavila da su je dvojica maskiranih muškaraca otela, odvezla u selo Pasjača, silovala i tukla pa izbacila iz automobila u rodnom selu. Ispostavilo se da ova priča nije točna, već da je ona bila s ljubavnikom u provodu u Svrljigu, gdje su se sporječkali.

- Cijelom događaju prethodila je svađa s mužem, koji nije imao para za doček. Ona je s prijateljima i ljubavnikom otišla u Svrljig, a kada je došla kući u utorak, da bi se opravdala, kazala je mužu da su je dan ranije otela dvojica maskiranih muškaraca zbog njegovog duga od 500 eura. Da bi bila uvjerljivija u pokušaju obmane, ona je zajedno sa suprugom otišla u policiju to da prijavi - priča izvor srbijanskih medija.

Istraga je pokazala da je priča izmišljena, pa je protiv Elizabete S. podnesena krivična prijava zbog lažnog prijavljivanja.