RADNICI MEPASA Otkako se ne rade nedjelje promet povećan i do 40 posto

Mepas Mall
Mepas Mall

Nakon što smo objavili da Uprava Mepasa traži od vlasnika radnji da ih podrži u negativnoj inicijativi protiv neradne nedjelje, priopćenje su nam poslali radnici Mepasa. 

"Obraćamo vam se povodom odluke Uprave centra Mepas Malla da pozove sve zakupce da se oglase vezano za ukidanje neradne nedjelje. Uprava centra nije tražila prave podatke i mišljenja radnika trgovina u centru, nego striktno negativne efekte koje žele da implementiraju u svoj zahtjev Gradskom vijeću. Istina je da odluka nema nikakve negativne efekte, čak naprotiv. Prometi su na tjednoj i mjesečnoj bazi povećani za neke trgovine 20% ali i do 40%. Želimo preduhitriti lobiranje osoba koji te nedjelje nisu radili niti će ih ikada raditi. Sramotno je mijenjati odluke koje su bile napredak i primjer drugima. Nadamo se da će Gradsko vijeće pokazati razumijevanje i odanost običnim građanima i nakon izbornih kampanja", priopćili su nam radnici trgovina u Mepas Mall-u. 

Prethodno smo objavili zahtjev uprave Mepasa vlasnicima radnji u Mepasu kojima se od njih traži da se negativno očituju o neradnoj nedjelji. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.