Mepas traži od vlasnika radnji da se negativno očituju o neradnoj nedjelji, a njima i nije baš negativno

Zvjezdare Mepas
Hercegovina.info

Uprava Mepas Mall centra poslala je dopis zakupcima centra u kojem traže da isti pošaju zahtjev za ukidanje neradne nedjelje i naslove ga na Upravu centra, kako bi ga oni priložili uz zahtjev Uprave Mepas Malla prema Gradu da se ukine radna nedjelja. 

"Od nas se traži da prikažemo lažno stanje jer naime od odluke o neradnom danu mi smo samo imali samo pozitivne efekte, a nikako negativne o čemu se u odluci piše", navodi jedan od zakupaca, a koji nam je proslijedio zahtjev Uprave Mepasa. 

Zapravo, uprava Mepasa od zakupaca traži da podrži njhovo očito stajalište da je odluka o neradnoj nedjelji loša, a da to učine do 18. listopada: 

Zvjezdare Mepas

Inače, Uprava Mepasa imala je želju da nedjelja u tom tržnom bude radna, no nakon pisma kojeg su nam poslali djelatnici od toga su odustali. Ubrzo su poslali obavijest da je nedjelja neradna, a sada, čini se, to žele ipak promijeniti. 

Inače, stajalište Mepasa o neradnoj nedjelji pitali smo prigodom donošenja odluke Gradskog vijeća. Nisu odgovorili, no i iz ovog zahtjeva je sve prilično jasno. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.