ODE JEDAN, DOĐU DVA Burger King stiže u Bosnu i Hercegovinu

Burger King

Nakon što se nedavno pojavila informacija da drugi najveći lanac brze hrane na svijetu Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu, sada je to i službeno potvrđeno.

Tvrtka je raspisala oglas za prve zaposlenika i to za pozicije člana tima, rukovoditelja restorana, menadžera ljudskih resursa, financijskog menadžera, itd…

Sve pozicije otvorene su u Sarajevu a u svim oglasima navedeno je da nude odlične uvjete i mogućnost napredovanja, piše Biznis.info.

Podsjetimo da je nedavno najavljeno da svjetski poznati lanac restorana brze hrane Burger King uskoro kreće s radom u Bosni i Hercegovini.

"Bosna i Hercegovina je najnovija destinacija na mapi zemalja gdje gosti mogu doživjeti iskustvo Burger Kinga i probati savršeno ukusnu hranu u našim restoranima", objavili su iz ove tvrtke.

Burger King je drugi najveći lanac brze hrane s hamburgerima na svijetu. Posluje u više od 18.600 lokacija u više od 100 zemalja u svijetu, a nakon što je bez puno muke izgubio konkurenciju u vidu McDonald'sa, preostaje mu borba s KFC-om koji je već prisutan na tržištu, a uskoro se otvara nova poslovnica u Mostaru.