FOTO  Uskoro na jug Mostara stiže KFC, pogledajte kako će izgledati

KFC Mostar
Klix

Jedan od najvećih lanaca restorana brze hrane na svijetu Kentucky Fried Chicken (KFC) uskoro otvara svoj prvi objekt u Mostaru. Klix je dobio uvid u izgled novog objekta, koji će se nalaziti u sklopu shopping centra Plaza, na mjestu gdje je do početka ove godine bio McDonald's.

KFC je drugi najveći lanac restorana u svijetu, a specijaliziran je za prženu piletinu, koja se sprema po jedinstvenoj recepturi i čuva pod strogim uvjetima. Stoga, njegove ljubitelje sada će zasigurno oduševiti vijest da će ove specijalitete uskoro moći jesti i u Mostaru.
Nakon što su otvorili dva restorana u Sarajevu na različitim lokacijama, jedan u kolovozu, a drugi u prosincu prošle godine, red je došao i na Hercegovinu.

Prvi KFC restoran u Mostaru, smješten na dobro poznatoj lokaciji u mjestu Bišće polje, otvorit će se u lipnju.

Riječ je o drive-thru restoranu, s već poznatim principom - ukoliko dolazite automobilom, u predviđenoj traci naručujete hranu, prolazite do prozorčića za naplatu, a zatim do onog gdje preuzimate naručeno.

Osim modernog izgleda, restoran će upotpuniti i najnovija digitalna i tehnička rješenja u samoj proizvodnji i usluzi hrane. Također, potvrđeno je kako će biti implementiran i novi globalni dizajnerski koncepti R.E.D. (Relevant, Ease, Distinctive), a sve s ciljem visoke kontrole kvaliteta i sigurnosti.

KFC dnevno usluži preko deset milijuna gostiju u svojim objektima širom svijeta, a ogromni interes i posjećenost zabilježeni su i po otvorenju njihovih prvih restorana u Bosni i Hercegovini, odnosno u Sarajevu.