Državni ministar prometa zaboravio u kavani 20.000 eura, navodno pošao u Beograd da kupi stan

Novac, Novac, plaće, odšteta, Zufer Dervišević, javna poduzeća, Politika, sda, Novac, kupovina, invalidi, revizija, Iva Međugorac, Novac, županije, općine, Federacija BIH, Hrvati u BIH, platformaši, rtv pretplata, poskupljenje, BIH, udar, vlasti, potrošnja, Novac, Hrvati u BIH, Federacija BIH, proračun, crni fond, SDA BIH, Novac, kladionica, dobitak, Engleska liga, svećenik, cjenik, porez, topli obrok, Federacija BIH, prevara, doktor, brak, cijene, poskupljenje, Elementarna nepogoda, Novac, posuđivanje, fakulteti, kupovina ispita, BIH, ispit, kupovina ispita, studenti, plaćanje, poticaji, Jerko Ivanković Lijanović, ZHŽ, kamatari, Split, kamate, izbori, BIH, kupovina glasova, Zvonko Albert Berdik, prevarant, muškarci, prostitutke, Srbija, milijunska prevara, mesud hrvat, forex, BIH, mito, korupcija, BIH, kriminal, Novac, Balkan, BIH, milijunaši, pranje novca, kriminal, S računa podizao novac, krivotvorenja isprava, tečaj, razina tečaja eura, ECB, najniža razina, iz gospodarstva eurozone,

Ministar transporta i komunikacija BiH Vojin Mitrović izgubio je u četvrtak u Banja Luci torbicu sa osobnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 eura, javlja Insajder.in.

Mitrović je tom portalu potvrdio da je torbicu sa novcem i osobnim dokumentima zaboravio u ugostiteljskom objektu Veliki Getsbi, ističući da se “jednostavno tako htjelo”.

“Trebao sam ići za Beograd da dam kaparu za stan i iz tog razloga sam kod sebe imao 20.000 eura, inače nikada uza se ne nosim previše keša, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i suprugini dokumenti, diplomatska putovnica i sve platne kartice ostala je na stolu. Obično plaćam karticom, ali eto kad se hoće, tada sam izvadio keš iz džepa i platio, a torbica je ostala. Tek kasnije kada smo već bili u automobilu primijetio sam da nema torbice i odmah smo se vratili, ali torbice nije bilo. Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije jesu li na kamerama vidjeli šta se desilo sa torbicom. Što da radim, dogodilo se to što se dogodilo, nadam se da će policija pronaći lopova, ali da sam optimista – nisam”, kaže iskreno Mitrović.

Iz MUP-a Srpske potvrđeno je Insajder da je “osoba V.M. prijavila da je u četvrtak, 3. ožujka, u jednom ugostiteljskom objektu u Banja Luci zaboravila torbicu sa osobnim stvarima i novcem i da se poduzimaju operativne mjere i radnje da se pronađu nestale stvari”.

“Kada je prijavljen nestanak, inspektori su se šalili da moraju podići dugoročni kredit da bi vidjeli 20.000 eura, dok ministar tolike pare zaboravi u kavani”, kaže naš sagovornik iz MUP-a. 

Mitrović je jedan od dva zastupnika iz afere „Dva papka“ uz čiju pomoć je formirana Vlada RS-a. da podignu dugoročni kredit da bi vidjeli 20.000 eura, dok ministar tolike pare zaboravi u kafani”, kaže naš sagovornik iz MUP-a.