FOTO  Bisera Turković u trgovinu ide pod pratnjom i s tjelohraniteljima

Bisera Turković, Bisera Turković
Facebook

Na Facebooku i društvenim mrežama osvanule su fotografije odlaska u trgovinu ministrice vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisere Turković

Kako se može vidjeti na fotografijama ministrica Turković u trgovinu odlazi s dva službena vozila, a s njom su i tjelohranitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Koliki egoistični, besramni, lopovski parazit (od nula do Bljaksera Turković) moraš biti pa da te po namirnicu u „Bingo“ u pola sedam uvečer voze dva službena vozila, prate tjelohranitelji i posilna koja u korpu meće sve što Bljaksera prstićem pokaže. Najprije takve treba malo u kontejner, po ukrajinskom modelu. A onda malo na robiju. Zloupotreba službenog vozila bi morala biti krivično djelo jer je to de fakto krađa", stoji u objavi jednog  ogorčenog građanina.

Nakon objave fotografije oglasila se i sama Turković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Večeras me neko uslikao kako kupujem namirnice u Bingu i to objavio na društvenim mrežama, tobože da me kompromitira. Vjerovali ili ne, zamjenici predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH moraju biti pod službenom pratnjom 24 sata, pa i onda kada obavljaju privatne obaveze. Vjerujte da bi i meni bilo draže da sam kupovinu obavila u miru sa obitelji za vikend nego da sam to uradila ovako, u zadnji tren, pred iftar nakon dugog radnog dana. Ali, mora se brinuti i o porodici i domaćinstvu, posebno u ovo vrijeme ramazana", napisala je ministrica.