2023. U BROJKAMA 40 milijuna puta pregledali ste našu stranicu, evo što se najviše čitalo

Naslovnica hercegovina.info

Za 2023. godinu koju danas ostavljamo iza sebe moramo reći da je bila izazovna, zahtjevna i teška, no na koncu zaključiti da imamo čime biti i zadovoljni. Facebook i Google analitike pokazuju da je portal Hercegovina.info bilježio kontinuiran rast, a da je čitatelja na portalu svakim danom sve više. 

U 2023. imali smo 40 milijuna pregleda stranice i 4,7 milijuna jedinstvenih korisnika. 
Najviše energije u 'copy and paste' vremenu trošili smo na proizvodnju vlastitih sadržaja, razotkrivanje afera, istraživanje, a gdje smo postali prepoznatljivi. 

Popis vodećih autorskih članaka koji su prednjačili po broju ulaza u 2023.:

Razgovor sa strastvenim ljubiteljem hercegovačkih zmija Ivanom Majdandžićem najčitaniji je članak na portalu Hercegovina.info u 2023. godini. 

Plan izgradnje MHE Volujak u Prozor-Rami od strane tvrtke kojoj je suvlasnik zet Dragana Čovića drugi je po čitanosti na našem portalu u 2023. 

Nelogičnosti na autoputu. Zašto je skuplja cesta kroz Bosnu, od one u Hercegovini pitanje je koje smo postavili neposredno pred smjenu u poduzeću za Autoceste. 

Imanje rektora Sveučilišta u Mostaru Zorana Tomića na Vihovićima jedan je od najčitanijih članaka na našem portalu u 2023. godini.  .   

Stipendija Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta Republike Hrvatske dodijeljena je i nekim studentima u BiH. Obitelji su im sve, samo ne siromašne. Ova, a i druga priča na istu temu odlično su se čitale, ali i prenosile.

 
Jure i Fuad našim novinarima ispričali su jednu od najčitanijih ljudskih priča. U vremenima kada se ubijalo, oni su spašavali živote. 

Premlaćivanje na Bišću polju. Sin bivšeg ravnatelja ZZO-a pretukao je bivšeg radnika ZZO-a Damira Martinca, misleći da on iznosi podatke oko afere Peti kat. Suđenje Bošnjaku je u tijeku, dok pomagači u tučnjavi šeću slobodno. Osim ovog članka odlično su čitani i ostali vezani uz aferu Peti kat. 

Iza nas je još more dobrih i odlično čitanih članaka koje smo realizirali u 2023. godini. Na koncu godine obećavamo samo da ćemo nastaviti raditi, što je s obzirom na naš stil i način rada u ovoj zemlji ipak najviše što možemo dati. 

Ono što najviše volimo je vaše povjerenje, kada nam kucate, dolazite, zovete, papire šaljete ili osobno donosite. Hvala vam! Upravo je tu naša snaga, i upravo temeljem toga obećavamo već u prvim danima nove godine nove priče. Ostanite s nama.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.