HERCEGOVAČKO POLUFINALE Zrinjski, Mostar Stari Grad, Hercegovina i Seljak izborili prolazak dalje u Kupu

MNK Brotnjo HFC Zrinjski
Hercegovina.info

Večeras su odigrane četvrtfinalne utakmice futsal Kupa Bosne i Hercegovine. Polufinale su izborili: HFC Zrinjski, FC Mostar Stari Grad Staklorad, MNK Seljak Livno te MNK Hercegovina.

U Čitluku smo gledali zanimljiv i neizvjestan susret. Prvo poluvrijeme završeno je bez pogodaka iako su obje momčadi imale dobre prilike, no vratari Dujmović i Čolak bili su jako raspoloženi.

Na samom početku drugog dijela iz jedne polukontre mrežu Brotnja pogađa Sušac. Na 1:1 poravnao je Zagrepčanin u redovima Brotnja Šimun Markić. Nakon toga Imali su i jedni i drugi veliki broj prigoda, domaći nešto više, no mreže su mirovale sve do 39. minute.

MNK Brotnjo HFC Zrinjski

I kada su svi očekivali da će utakmica otići u izvođenje kaznenih udaraca, minutu i pol prije najprije je Ivan Perić pogodio za vodstvo od 1:2. Brotnjo u tim trenutcima baca sve karte u napad, kreće igrati igru s vratarem u polju i prima još dva pogotka u praznu mrežu. Precizni su bili Dragan Edi Marić i Adnan Kalajdžić za veliko slavlje Mostaraca.

Na Pecari je Hercegovina svladala Beli Anđeo rezultatom 3:2. Pogotke za Širokobriježane su postigli Marko Sesar, Mile Zelenika i Mario Pavlović, dok su za goste pogađali Miljković i Jevtić.

U Tuzli je Mostar Stari Grad nadigrao Bosnu Kompred rezultatom 2:3.  Strijelci za Mostarce bili su Bilal Jelić dva puta te jednom Nermin Kahvedžić dok su za Bosnu precizni bili Hadžialjević i Zulić.

Seljak je u Gračanici visoko svladao Kaskadu s čak 2:8. Za momčad Ive Kreze pogađali su; četiri puta mladi Frano Maleta, dva gola je postigao Kristijan Pantić, jedan Domagoj Duvnjak, a u strijelce se upisao i vratar Nino Bandov.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.