ŠIROKOBRIJEŽANI U FINALU KUPA Hercegovina uvjerljivo slavila protiv Željezničara na Pecari

MNK Hercegovina u finalu Kupa
MNK Hercegovina

Igrači MNK Hercegovina u finalu su futsal Kupa Bosne i Hercegovine. Momčad se Pecare večeras je pred svojom publikom na domaćem terenu svladala sarajevski Željezničar rezultatom 9:4 i tako otišla u samu završnicu ovog natjecanja.

Utakmica i nije baš najbolje krenula za Širokobriježane. Već u prvoj minuti za goste je pogodio Edin Habibija.

Do poravnanja Hercegovina dolazi u 8. minuti kada je odlično iskosa loptu u mrežu zakucao Ante Ćorluka. Isti igrač pogodio je tri minute kasnije za preokret i vodstvo od 2:1. 

Samo minutu kasnije već je 3:1, a ovog puta strijelac je bio Blago Gašpar koji je najprije presjekao jednu loptu, a onda je poslao u praznu mrežu.

U 18. minuti svoj prvi pogodak na utakmici postigao je i Darko Ivanković.

Do kraja poluvremena vidjeli smo još jedan pogodak u mreži gostiju, a on je bio djelo kapetana Maria Mikulića koji je pogodio sa svoje polovice terena, te se na poluvrijeme otišlo s prednošću Hercegovine od 5:1.

U drugom poluvremenu ponovno prvi do pogotka stižu gosti i ponovno je strijelac bio Hebibija. 

Već minutu kasnije vidjeli smo dva pogotka. Najprije je za domaće svoj drugi pogodak postigao Blago Gašpar, da bi u istoj minuti precizan bio i Mulaga Karić za 6:3.

U 34. minuti svoj drugi pogodak na utakmici postiže za domaće Darko Ivanković, a minutu kasnije Ante Ćorluka svoj treći za 8:3.

Do kraja utakmice vidjeli smo još dva pogotka. Najprije je u 28. minuti na 8:4 smanjio Senihad Zeba, da bi u 39. minuti konačan rezultat 9:4 postavio kapetan Hercegovine Mario Mikulić svojim drugim pogotkom na utakmici.

Hercegovina se tako plasirala u finale Kupa, a tamo će igrati protiv boljeg iz ogleda Bubamare i Radnika. Taj susret igra se 9. travnja u Cazinu.