VIDEO  Mostarci pozdravili ekipu Krešimir Keta Bandić

Krešimir Keta Bandić
Screenshot

Ekipa Krešimir Keta Bandić ispila je u Zagrebu najljepšu priču jubilarnog 50. izdanja 'Kutije šibica'. Na jedan od najvećih malonogometnih turnira u regiji prijatelji pokojnog Krešimira Bandića došli su na mala vrata. Istina, osvojili su prethodno 'Božićni turnir' u Mostaru, no da će otići do kraja na 'Kutiji' malo tko je očekivao. Cijela dvorana Doma sportova navijala je za Futsal Dinamo, odnosno Polikliniku Milojević, no ni to nije moglo zaustaviti Mostarce.

Sve nekako podsjeća na osvojeni Wimbledon Gorana Ivaniševića kada je na isti stigao s pozivnicom, a onda je hrvatskog tenisača na splitskoj Rivi dočekalo više od 100.000 ljudi.

"Igramo za pokojnog Ketu i njemu u čast želim ovaj trofej odnijeti u Mostar", rekao je uoči finala najbolji igrač turnira Josip Božinović.

Nije ostalo na želji. Stigli su večeras u Mostar i igrači ekipe Krešimir Keta Bandić. Donijeli su trofej u Mostar, u svoj i Ketin Mostar.

Na bini mostarskog Adventa dočekani su pljeskom i ovacijama. Pred okupljene Mostarce stigli su; Marko Čolak, Zvonimir Medić, Ivan Ivanković, Josip Pehar, Josip Božinović, Vice Božić, Romano Vlaho, Ivan Peko i Ante Ćorluka, Pero Stojkić i Andrijano Dujmović. Pobjednički pehar podigao je pak kapetan Mile Pehar.

Krešimir Keta Bandić postala je četvrta ekipa iz Hercegovine koja je osvojila ovaj prestižni turnir. Učinile su to do sada ekipe; Mostarske Kiše, MNK Sec Široki Brijeg te 2. gardijska brigada HVO Škripari.

No, ova "hercegovačka Kutija' je posebna. Uvertira joj je bila obrada pjesme 'Ova pjesma moj je oproštaj (Nema više druga mog)' koju je za pokojnog Ketu otpjevao njegov najbolji prijatelj Romano Vlaho

Sadržaj se učitava...

Nakon toga osvojen je 'Božićni turnir' u Mostaru, a Zagreb je stigao kao vrhunac filmske priče. Moralo je jednostavno tako biti.

"Al više ništa nije kao jučer, život često grubu igru igra, kroz oblake vidim kako se smiješ, tamo gore sa visina".