JOSIP BOŽINOVIĆ "Ovo je za Ketu, njegovu obitelj i prijatelje, za cijeli Mostar"

krešimir keta bandić
Marko Prpić/PIXSELL

Na krilima Josipa Božinovića koji je proglašen najboljim igračem 'Kutije šibica', ekipa Krešimir Keta Bandić osvojila je ovaj prestižni malonogometni turnir. Nije Božinović krio radost nakon osvajanja titule.

"Nismo očekivali da možemo do kraja, ali smo ipak vjerovali u to. Danas smo bili u dosta podređenoj situaciji i nismo odigrali kako znamo. Mislim da je to bio pritisak finala i trofeja. Na kraju lutrija penala i hvala Bogu otišla je na našu stranu. Drago mi je zbog ekipe, zbog pokojnog Kete i treba ovo dobro proslaviti", rekao je nakon utakmice.

Vodio je večeras bitku s obranom 'Plavih'.

"Vodio sam davno bitke na 'Kutiji', znao sam što me čeka i znao sam da će me "tući". Pokušao sam biti miran i čekati situaciju, ali ona nije došla. No, dočekali smo penale i dobili. Nije bitno kako, samo da smo pobijedili i da titula ide u Mostar", dodao je.

I večeras je preuzeo odgovornost.

"Uzeo sam raspucavanje. Nije mi problem, uvijek ću prihvatiti odgovornost, pa ako netko mora biti kriv neka to budem ja", rekao je Splićanin.

"Ovo je za Ketu, njegovu obitelj, njegove prijatelje i cijeli Mostar. Zbog toga mi je posebno drago. Ovo je jedna velika zajednica, jedna velika obitelj", zaključio je najbolji igrač 'Kutije šibica'.