TRANSFERMARKT Igrač ekipe Krešimir Keta Bandić ispred Ronalda i Dembelea

krešimir keta bandić, josip božinović
Kutija šibica

Ekipa Krešimir Keta Bandić osvojila je 50. izdanje malonogometnog turnira Kutija šibica, nakon što je u finalu u dvorani 2 Doma sportova pobijedila Polikliniku Milojević s 4:3 boljim izvođenjem sedmeraca nakon što je susret završio bez golova.

Za Polikliniku Milojević uglavnom su igrali igrači Futsal Dinama, dok se hercegovački sastav skupio u čast prijatelja, bivšeg golmana Širokog, koji je iznenada preminuo u ožujku 2019. od zastoja srca u 24. godini.

Poliklinika je u prvom poluvremenu u dva navrata imala dvije minute igrača više, a tijekom susreta je tri puta gađala okvir gola, no nije uspjela svladati Marka Čolaka. U samoj završnici igrača više imala je i ekipa Krešimir Keta Bandić, no pogodaka nije bilo, pa je pitanje pobjednika razriješeno udarcima sa sedam metara.

Božinović ispred Ronalda i Dembelea

Odluka je pala u četvrtoj seriji, kada je Josip Božinović zabio, a potom je Marko Čolak obranio udarac Kristijanu Grbeši. Junak pobjedničke ekipe je Josip Božinović, koji je bio i najbolji igrač turnira. Nakon turnira mnogi su pohrlili na Transfermarkt vidjeti tko je Božinović i saznati o njemu osnovne informacije.

krešimir keta bandić,josip božinović

To je Božinovića stavilo na treće mjesto najtraženijih nogometaša na Transfermarktu. Od njega su danas traženiji samo Ferran Torres iz Barcelone te Španjolac Fabio Blanco, igrač Eintrachta kojeg traži Barcelona. Iza Božinovića su Cristiano Ronaldo, Ousmane Dembele, Erling Haaland, Matthias Ginter, Lorenzo Insigne, Lionel Messi i Cesar Azpilicueta.

Božinović posljednje dvije godine igra za njemačkog futsalskog prvaka TSV Weilimdorf, a Transfermarkt ga navodi i kao člana lokalnog njemačkog nogometnog niželigaša Zrinski Waiblingena, člana osmog ranga njemačkog nogometa.