FOTO/VIDEO  Nova pjesma i spot Ilijane Jerković: 'Sama bez tebe'

ilijana

Ovapjesma je nešto puno drugačije od onog što se do sada radilo.
Ilijana misli da je na sceni previše umjetne glazbe, golotinje, oskudno odjevenih pjevačica i da na taj način se prenosi loša slika mladim pjevačicama, a i općenito mladim osobama.

Pjevačice u današnje vrijeme izgledaju kao da rade u striptiz baru, a pošto sama organizira festival za nove mlade pjevače, želi im biti primjer .
Nema ništa protiv plesačica, ali se je sve svelo na pokazivanje tijela.

Ilijana  je također počela kao plesačica u plesnoj skupini Tihane Škrinjaric, ali brzo otvara svoju plesnu školu i tako počinje suradnja u raznim emisijama te mnogim našim izvodacima kao npr ; Severina , Minea, Grupa ET, Maja Šuput, Senna M , Jasmin Stavros , Zdravko Skender i mnogi drugi.

Tada biti plesačica je puno vise značilo i jako puno se treniralo, a danas više toliko nije bitan ples, već da se cure sto oskudnije odjenu-
Ilijana u svojoj arhivi ima dosta nagrada,  a ponajviše za scenski nastup u kojem su sudjelovale njene plesačice i plesači.
2011 godine postaje voditelj i urednik jedne Zagrebačke televizije i vodi glazbeno plesnu emisiju u kojoj su prošla mnoga imena naše estrade.

Sa pjesmom i spotom Sama bez tebe koju možete pogledati u prilogu se nada da će publika prepoznati što je htijela reći.