VIDEO  KUD Kuvajt s novom pjesmom 'Visoki' dokazuje da dobra glazba nikad ne zastarijeva

mostarski band,kud kuvajt,spot,Gabrijel Prusina

Mostarski bend KUD Kuvajt objavio je treću pjesmu i spot na svome You Tube kanalu pod nazivom ''Visoki''. Pjesma je snimljena u MASS Studios, a mix & master je uradio Gabrijel Prusina.

''Bend KUD Kuvajt je nastao tijekom prvog lockdowna iz šale iako smo prije toga djelovali pod drugim imenom koje je trenutno nebitno jer nam je "KUD Kuvajt" priraslo srcu. Nitko od nas nema apsolutno nikakve veze s Kuvajtom, kao ni KUD-om ali morate priznati da dobro zvuči'', KUD Kuvajt.

KUD Kuvajt iz Mostara predstavio ''pandemijsku rock stvar'' Treća pjesma je napisana davnih 80-ih od strane njihovog prijatelja Belog Boškovića iz Nikšića (CG). 

''Pjesmu smo snimili u našem stilu. Kompletna pjesma i spot je rađena u MASS Studios Mostar kod Gabrijela Prusine, dok će se za sve audio platforme pobrinuti naša izdavčka kuća iz Sarajeva, Tempo Digital'', dodaju iz KUD Kuvajt.  

Na pjesmi sudjeluju: Josip Perić na bubnju, Mirko Bukovac na bass gitari, Gabrijel Prusina na klavijaturama i Matej Vrebac gitara/vokal.   U vrućim ljetnim danima ćemo izbaciti još jedan singl i ujedno najaviti naš album koji planiramo objaviti do idućeg ljeta, poručili su iz KUD Kuvajt.