KOALICIJA "MOSTAR MOJ DOM" Mostar kao europski grad, a ne balkanska kasaba

KOALICIJA "MOSTAR MOJ DOM" Mostar kao europski grad, a ne balkanska kasaba
hercegovina.info

Koalicija „Mostar moj dom“ kojeg čine HSP, HSP BiH i HKDU-Hrast, je u proteklih mjesec dana, što putem sredstava javnog informiranja, što direktno sa građanima pokušala prezentirati program koalicije koji ima za cilj , vratiti nadu i optimizam svim Mostarcima, te pozicioniranje grada Mostara na karti moderne zapadne Europe, a da ne bude balkanska kasaba, što joj predviđaju lažni begovi sa lijeve strane i još lažniji banovi sa desne strane Neretve. Mi nemamo novca na skupe reklame i jumbo plakate jer nismo pljačkali svoj narod, zato vam putem ovoga priopćenja želimo još jednom ukratko prenzentirati naš program.

"Poštovani građani i građanke grada Mostara!

Mostar je moj dom, ali i dom ostalih 100 tisuća sugrađana, jedan čovjek sam ne može učiniti mnogo, a zajedno možemo Mostar učiniti po mjeri svakog njegovog čovjeka. Mostar je grad od milijun mogućnosti. Mi moramo učiniti grad po mjeri svakoga čovjeka, da naši ljudi ne odlaze, nego da Mostar bude grad poželjan za život kako mladih tako i starih.

Mnogo je posla pred nama, ali prvi korak trebamo napraviti 20. prosinca i izaći na izbore, dati svoj glas ljudima za koje vjerujemo da se mogu boriti za bolji grad, a ne ostati doma i dopustiti da drugi biraju umjesto nas. Posla se ne bojimo, radit ćemo za prosperitet našega grada i naših sugrađana.

Pozivam vas izađite na izbore 20. prosinca neka vaš glas bude glas za budućnost grada koji će biti dom budućim generacijama koje neće imati potrebu odlaziti nego će ostati živjeti u Gradu na Neretvi i nastaviti mijenjati stvari nabolje kako bi jednoga dana Mostar mogao stati rame uz rame svjetskim i europskim središtima razvoja i kulture.

Glavne točke našeg izbornog programa:

 •  -Donijet ćemo paket olakšavajućih i poticajnih mjera za sve investitore i gospodarstvenike, te napuniti proračun i otvoriti nova radna mjesta, preko kojih želimo zadržati mlade u Mostaru.
 •  
 • - Smanjit ćemo komunalne naknade na najmanju moguću mjeru.
 •  
 • - Financijska potpora za svako novorođeno dijete u visini od 2.000 KM.
 •  
 • -Rješavanja problema stanovanja u zgradama što prije svega podrazumijeva postavljanje učinkovitih energetskih fasada i ugradnju liftova u manjim zgradama gdje je to moguće, a poglavito u zgradama gdje žive invalidne i slabo pokretne osobe.
   
 • - Pokretanje poduzeća „Mo Parking“ i rješavanje parkinga u gradu
  Hrvati probudimo se, svi  izađimo na izbore i birajmo ljude koji su spremni boriti se za bolji Mostar!"

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.