FOTO  Mostar je danas dobio prvi restoran zdrave hrane - FitBar

Mostar je danas dobio prvi restoran zdrave hrane - FitBar

Uvijek nas raduje kada Mostar dobije nešto novo, a posebno kada se radi o novom restoranu.

Ipak, FitBar je nešto potpuno drugačije od svega što smo do sada imali jer se radi o prvom restoranu zdrave hrane u Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, radi se o franšizi restorana zdrave hrane koja je nastala u Beogradu i u jako kratkom vremenu osvojila je brojne ljubitelje zdravih namirnica.

Opis: Proteinska salata - pileći file, mix zelenih salata, cherry paradajz, crveni grah, bademi, bjelance, feta sir (435 kcal, 43g P)

Već neko vrijeme i kod nas je prisutan taj trend zdravijeg načina življenja te smo uvjereni kako će ova vijest razveseliti mnoge.

FitBar je idealan za sve one koji se žele hraniti kvalitetno i zdravo, a nemaju vremena za pripremu obroka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na njihovom Instagram profilu možete pogledati i bogatu ponudu jela u kojima ćete moći uživati. Nas je posebno oduševila ponuda doručaka, ali i zdravih sendviča, burgera, slastica...

Opis: Proteinski chia puding - chia sjemenke, mlijeko, kakao, whey protein čokolada, maline, badem, crna čokolada (446 kcal, 31g P)

Iz FitBar-a poručuju sljedeće:

Precizna definicija zdrave hrane ne postoji, ali to nas nije spriječilo da, kroz naš jelovnik, definiramo što to za nas predstavlja, sa željom da kvalitetni obroci postanu dostupni kao što je i brza hrana.
FitBar svoj koncept zasniva na pripremi svježih i dobro izbalansiranih sastojaka, koji daju jela odličnog ukusa. Bilo da ste posvećeni određenom tipu ishrane, bavite sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i tome što jedete, u FitBar-u ćete zadovoljiti svoju potrebu za pravom hranom. Pod pravom hranom podrazumijevamo nutritivno vrijedne namirnice, koje dolaze iz prirodnih izvora.

  • Opis: Losos s avokado salsom  - file lososa, avokado, peršin, bijeli luk, cherry paradajz, crna riža s povrćem i indijskim orasima (588 kcal, 46g P)
  •  
  • Cijelu ponudu pogledajte na njihovoj web stranici: https://fitbar.co.ba/jelovnik/
  •  

FitBar svoja vrata otvara 25.03. u 12 h. Nalazi u sklopu Energy Commerce pumpe, na adresi Dubrovačka bb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Radno vrijeme restorana je od ponedjeljka do petka od 8 do 23 h i subotom od 10 do 22 h.

Dostava kreće od ponedjeljka 29.03. u periodu od pon-pet 9 do 22:30h i subotom od 10 do 21:30h.

Uživajte u zdravim obrocima, svaki dan!