Razlog zbog kojeg jedva čekamo buđenje ujutro - kućni caffe bar

interijer, uređujem, kava

Miris i punoća okusa prve jutarnje kave jedan je od naših omiljenih rituala koji godinama  sebično čuvamo samo za sebe.  Upravo jednom dobrom kavom poželjeli bismo vam i dobrodošlicu u našu rubriku “Uređujem”. Kroz ovu rubriku imat ćete priliku s nama uživati u različitim trikovima koji će vaš dom učiniti još ugodnijim mjestom za život.

Na početku pandemije kada su svi kafići bili zatvoreni mnogi od nas su maštali o šalici kave iz omiljenog kafića. To nas je i inspiriralo da uzmemo stvar u svoje ruke i za početak kupimo espresso aparat. Na tržištu možete pronaći dosta povoljne i prakične aparate zbog kojih ćete se kao i mi još više radovati svakom novom jutru. 

Budući da je kava naš prvi saveznik za dobar početak dana, zaključili smo da možemo cijeli ritual podići i na jednu višu razinu. 

Mali kućni caffe bar dao je našem domu posebnost i šarm koji jednostavno možete prenijeti i u svoj životni prostor.

Na Pinterestu možete pronaći mnoštvo ideja, a mi u nastavku donosimo popis točnih koraka uz pomoć kojih smo kreirali svoj coffee kutak:

  • 1. Odredite budžet

    2. Izmjerite prostor koji imate na raspolaganju

    3. Potražite konzolni stolić ili kolica

    4. Napravite popis svega što koristite prilikom pravljenja kave jer ovaj kutak prije svega treba biti praktičan ( caffee aparat ili kuhalo, kava, šećer, začini za kavu. šalice, žlice…)

    Uživajte! :)