KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ SE PREPOLOVILA Uz posebnu dijetu stesala liniju, jedna namirnica strogo zabranjena

Kolinda Grabar Kitarović
Instagram

Iako više nije hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović (55) plijeni pozornost gdje god se pojavi. Tome pridonosi činjenica da ona izgleda bolje nego ikad – s godinama je stesala liniju, što se jasno vidi kad se usporede njezine fotografije iz 2015., 2016., 2017. i danas.

Kolinda Grabar Kitarović

A zna se i kako joj je to pošlo za rukom. Naime, prije pet godina objavljeno je da se bivša predsjednica odlučila za liposukcijsku dijetu, javlja magazin Story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Što je liposukcijska dijeta?

To je dijeta koja podrazumijeva smanjen unos ugljikohidrata, a povećan unos proteina i masti. Traje od 14 do 21 dan, ovisno o tome koliko kilograma želite izgubiti pa se isto toliko dana uzima pauza. Za vrijeme dijete ne jedu se slatkiši, a ni ugljikohidrati, kao ni voće. Dakle, trik je u tome da nikad ne konzumirate šećer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jelovnik za liposukcijsku dijetu:

  • Doručak je lagan. To može biti omlet sa sirom ili neki smoothie.
  •  
  • Ručak može biti pohano bijelo meso i neka salata od svježeg povrća. Salata treba biti samo od onog povrća koje raste iznad zemlje, jer ono ispod zemlje ima mnogo škroba.
  •  
  • Večera se ne preskače i ohrabruje se, što je suprotno svim očekivanjima i svemu onom što mislimo da znamo o dijetama. Kenan Mandra, autor liposukcijske dijete, smatra da je najbolje vrijeme za večeru između 18 i 22 sata i tad se može konzumirati oko 200 g mesa ili ribe – nije dozvoljeno svinjsko meso.
  •  
  • U liposkucijskoj dijeti morate se obvezno pridržavati sljedećih pravila:

-Svako jutro pijete limunadu bez šećera.
-Svake večeri pijete šalicu čaja za probavu.
-Obvezno pijete dvije litre vode dnevno.
-Možete piti kavu, limunadu, čaj bez šećera između obroka.