DOBILI UPUTE EPIDEMIOLOGA Srednja škola u Čitluku uputila obavijest roditeljima

DOBILI UPUTE EPIDEMIOLOGA Srednja škola u Čitluku uputila obavijest roditeljima
Srednja škola Čitluk

Srednja škola dr. fra Slavka Barbarića iz Čitluka, zbog promjene u epidemiološkoj situaciji na području općine Čitluk, uputila je obavijest svim roditeljima, u kojoj su upute koje je škola dobila od epidemiologa.

"Poštovani roditelji/skrbnici naših učenika, zbog velikih promjena u broju oboljelih na našem području ovim putem prenosimo vam upute koje smo dobili od našega epidemiologa:

Zbog povećanog broja oboljenja u općini Čitluk u općoj populaciji i sve većeg broja djece sa kapljičnim infekcijama sumnjivim na COVID-19, roditelji/skrbnici dužni su za svoju djecu koja su bila u kontaktu sa zaraženim osobama kontaktirati svog liječnika te razrednika koji će radi zaštite obavijestiti ostale učenike i roditelje.

Osobe koje su razvile kapljične infekcije (imaju temperaturu, glavobolju, grlobolju, i slično) također su dužne javiti se svom liječniku i razredniku, kao i ona djeca koja su u nastavi a čiji su roditelj razvili neke od navedenih simptoma. Pridržavajmo se propisanih epidemioloških mjera, s posebnim naglaskom na nošenje maski koje možete uzeti i u školi. Ostanimo odgovorni! Samo tako ćemo i dalje biti u mogućnosti održavati redovnu nastavu", stoji u obavijesti koju potpisuje ravnateljica škole prof. Adela Škutor.