HUMANITARNI PROJEKT 'KUHAM ZA TEBE' Čitlučki učenici i mastechefovi kuhali za štićenike Udruge Susret i centra Sv. Josip

Kuhari Čitluk
Citluk.ba

Učenici prvog razreda – smjer kuhar Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića pod vodstvom prof. Damira Mlikote, uz pomoć vrsnih kuhara Ivane Soldo i Miroslava Kordića, sudionika kulinarskog showa MasterChef, sudjelovali su danas u humanitarnom projektu „Kuham za tebe“ koji je Kulturno -informativni centar Čitluk organizirao u suradnji s Edukacijsko-rehabilitacijskim centrom Sveti Josip Radnik i Udrugom Susret, piše Čitluk.ba

Kuhari Čitluk

Prošle godine započeta je praksa druženja učenika SŠ dr. fra Slavka Barbarića – smjer kuhar s korisnicima Udruge Susret, na kojem učenici, zahvaljujući ranije stečenim znanjima, za svoje prijatelje pripremaju ukusna jela, a danas su imali priliku naučiti i nove kulinarske vještine. Korisne savjete u praktičnom radu učenici su dobili od prof. Damira Mlikote, ali i od Ivane Soldo i Miroslava Kordića, koji su se, pored mnogobrojnih obveza, rado odazvali kulinarskom druženju koje je imalo humanitarni i edukativni karakter.

Kuhari Čitluk

U kuhinji Edukacijsko-rehabilitacijskog centra Sveti Josip Radnik, kuhari su za svoje prijatelji iz Udruge Susret i djelatnike spomenutog edukacijsko-rehabilitacijskog centra pripremili predjelo, glavno jelo i desert s naglaskom na sezonske namirnice. A nakon što su kuhari pripremili ukusna jela, svi zajedno su blagovali pripremljenu hranu i proveli ugodne trenutke u zajedničkom druženju.

Edukacijsko-rehabilitacijski centar Sveti Josip Radnik sudionicima današnjeg kulinarskog druženja uručio je zahvalnice i prigodne darove.