OŠ Petra Bakule pobjednik je velikog Božićnog malonogometnog turnira za osnovne škole

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

OŠ Petra Bakule pobjednik je velikog Božićnog malonogometnog turnira za osnovne škole koji se igra u organizaciji Mostarske Hvidre. U finalnom susretu odigranom pred nekoliko stotina gledatelja sastali su se dvije neporažene ekipe OŠ Petra Bakule i OŠ Ivana Gundulića. Utakmica je bila napeta i uzbudljiva s dosta prigoda s obije strane, ali na koncu pobjednika su odlučili kazneni udarci jer je u regularnom dijelu bilo 0:0. Više sreće u izvođenju kaznenih udaraca imali su igrači OŠ Petra Bakule, a junak utakmice je vratar te momčadi koji je obranio dva penala. Nakon izvođenja penala rezultat je glasio 3:2 za pobjedničku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici za treće mjesto slavila je momčad osnovne škole Ilija Jakovljević koja je bila bolja od osnovne škole Antun Branko Šimić rezultatom 6:3 nakon izvođenja penala, u regularnom dijelu utakmice glasilo je 2:2. Stručni ocjenjivački žiri u sastavu; Mikulić,Vukša,Vladić proglasio je najbolje pojedince turnira. Najbolji vratar turnira je Leon Koso (OŠ Petra Bakule)

Najbolji strijelac turnira je Filip Cvitković (OŠ S.S.Kranjčevića) sa postignutih 13 pogodaka, a najbolji igrač turnira je Niko Biokšić (OŠ Petra Bakule)

Poredak momčadi:
1.mjesto, OŠ Petra Bakule
2.mjesto, OŠ Ivana Gundulića
3.mjesto, OŠ Ilije Jakovljevića
4.mjesto, OŠ Antun Branko Šimić
.

Vezani članci