OŠ Petra Bakule pobjednik je velikog Božićnog malonogometnog turnira za osnovne škole

Božićni turnir, Hvidra turnir
Hvidra Mostar

OŠ Petra Bakule pobjednik je velikog Božićnog malonogometnog turnira za osnovne škole koji se igra u organizaciji Mostarske Hvidre. U finalnom susretu odigranom pred nekoliko stotina gledatelja sastali su se dvije neporažene ekipe OŠ Petra Bakule i OŠ Ivana Gundulića. Utakmica je bila napeta i uzbudljiva s dosta prigoda s obije strane, ali na koncu pobjednika su odlučili kazneni udarci jer je u regularnom dijelu bilo 0:0. Više sreće u izvođenju kaznenih udaraca imali su igrači OŠ Petra Bakule, a junak utakmice je vratar te momčadi koji je obranio dva penala. Nakon izvođenja penala rezultat je glasio 3:2 za pobjedničku momčad.

U utakmici za treće mjesto slavila je momčad osnovne škole Ilija Jakovljević koja je bila bolja od osnovne škole Antun Branko Šimić rezultatom 6:3 nakon izvođenja penala, u regularnom dijelu utakmice glasilo je 2:2. Stručni ocjenjivački žiri u sastavu; Mikulić,Vukša,Vladić proglasio je najbolje pojedince turnira. Najbolji vratar turnira je Leon Koso (OŠ Petra Bakule)

Najbolji strijelac turnira je Filip Cvitković (OŠ S.S.Kranjčevića) sa postignutih 13 pogodaka, a najbolji igrač turnira je Niko Biokšić (OŠ Petra Bakule)

Poredak momčadi:
1.mjesto, OŠ Petra Bakule
2.mjesto, OŠ Ivana Gundulića
3.mjesto, OŠ Ilije Jakovljevića
4.mjesto, OŠ Antun Branko Šimić
.