FOTO  Vaske Benz i Krešimir Bandić Keta finalisti 'Božićnog turnira' u Mostaru

Krešimir Bandić Keta i speedy gonzales
Hercegovina.info

Ekipe Vaske Benz i Krešimir Keta Bandić finalisti su ovogodišnjeg 'Božinog turnira' u organizaciji Hvidre Mostar. Vaske Benz do finala je došao pobjedom nad ekipom Caffe Pink/Caffe Label (3:2), dok je ekipa Krešimir Keta Bandić svladala Dostavu pizze Speedy Gonzales rezultatom 1:0.

Odličnu prvu utakmicu gledali smo večeras na Bijelom Brijegu. Branitelji naslova u prvom polufinalnom susretu svladali su ekipu Caffe Pink/Caffe Label rezultatom 3:2.

Poveo je Vaske Benz u devetoj minuti susreta. Lijepu akciju odigrali su Petak i Zukan. Petak je nakon dodavanja poslao dobru povratnu loptu, a Zukan je poslao u mrežu iza leđa vratara Rašića. 

Na samom otvaranju drugog djela, u 22. minuti, Caffe Pink/Caffe Label dolazi do poravnanja. Pogriješila je obrana Vaske Benza, loptu presjekao Dragan Edi Marić i zakucao je pod gredu.

U 26. minuti Vaske Benz ponovno dolazi u prednost. Petak je primio loptu okrenut leđima golu, dobro se namjestio i okrenuo te poslao loptu mrežu.

No, radost je kratko trajala. U 27. minuti odličan dupli pas odigrali su Kalajdžić i Miličević, nakon čega Kalajdžić rolicom vara vratara Vukovića i vraća stvari na početak.

Nakon fantastične akcije u 32. minuti Vaske Benz ponovno dolazi do prednosti. Šešelj je odigrao za Petaka koji sjajno petom asistira Zukanu, a ovaj loptu šalje u mrežu.

Osam sekundi prije kraja utakmice Caffe Pink/Caffe Label mogao je do poravnanja, ali Dragan Edi Marić koji se našao sam na drugoj vratnici nije loptu uspio ugurati u mrežu, te Vaske Benz odlazi u svoje treće uzastopno finale.

U drugom polufinalnom susretu sastale su se ekipe Krešimir Keta Bandić i Dostava pizze Speedy Gonzales. Minimalnom pobjedom finale je izborila ekipa Krešimir Bandić Keta, a jedini pogodak na utakmici postigao je Romano Vlaho.

Tako ćemo u finalu gledati susret između Vaske Benza i Krešimir Bandić Keta. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.